Het project

  1. Home
  2. Het project

ROBUUSTE IDENTITEIT

De compositie van Theaterzicht bestaat uit twee blokken met een tussenlid, waarin de entree is opgenomen. Een deel van de bovenste verdieping wordt uitgevoerd met zink, waardoor een schaalsprong ontstaat in het gebouw en de aansluiting met de linkerburen wordt gelegd.

De formele voorzijde krijgt een stoere en stedelijke uitstraling in een klassiek maatritme, met glazen ramen en franse balkons tot aan de grond. Hier overheen is een weefpatroon van horizontaal en verticaal metselwerk gelegd met een sterk verticaal geleed karakter. Hierdoor voegt het gebouw én zich goed in het stedelijk weefsel, én krijgt het ook een eigen robuuste identiteit.

Prijsrange appartementen: € 470.000 tot € 535.000.

Theaterzicht project

Theaterzicht bevindt zich tegenover de Goudse schouwburg halverwege de Boelekade. Het historisch centrum van Gouda ligt op loopafstand en vele voorzieningen zijn binnen handbereik: leuke winkels, horeca en het station. Kortom, een mooie centrale plek om te wonen.

Plattegrond

PERFECTE LOCATIE

De Boelekade was van oudsher een kade (de geschiedenis reikt terug tot aan de vijftiende eeuw) met eenvoudige, kleine woningen. Na de oorlog zijn er een aantal grootschaliger panden aan toegevoegd. Dit nieuwe, markante appartementengebouw met 8 luxueuze appartementen, maakt onderdeel uit van die reeks.

De locatie was nagenoeg perfect om een chic appartementengebouw te maken met twee appartementen per verdieping, zodat ieder appartement grote zuidbalkons aan de rustige binnenkant kon krijgen. Deze appartementen liggen aan weerszijden van het centrale trappenhuis en lift. Nieuwsgierig naar de parkeermogelijkheden? Neem contact met ons op.

BEKIJK HET LOOKBOOK

Ons Lookbook geeft een mooie impressie van dit project.